10 November 2011

Novel Sehangat Asmara - Aisya Sofea

Biasalah, sejak komputer rosak, banyak masa dengan novel..itulah kebetulan pulak kawan ofis bawak berkotak-kotak novel untuk dijual...hmmm macam orang mengantuk disorongkan bantal la jadinya.


Tak perlu la kot nak tulis sinopis sebab rasanya dah ramai pun yang dah baca novel ni sebab dah lama keluar di pasaran..saya pun baca untuk kali ke 2 dah ni.






6 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Aya

    boleh buat tauladan pd anak2

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. saya pun suka novel Aisya Sofea.. selalu baca online je

    ReplyDelete
  3. @atuk
    yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadkan sempadan.

    ReplyDelete
  4. nak baca online ada tak...saya nak jua klo ada yg online punya

    ReplyDelete
  5. @sudipVSsenduk akak, baca online dekat mana ya?? tengah kemaruk nak baca sehangat asmara!! so far yang jumpa banyak dia skip pages =(

    ReplyDelete