NUFFNANG MALAYSIA

Oleh kerana saya sudah lama tidak berblog dan akan slow hingga akhir tahun, pencapaian blog ni pun turut slow.


UV blog saya sekitar 100-120 sehari *** sangat ok bagi saya yang tidak blogwalking


Earning - tak ada buat masa ni , kebetulan saya baru je cashout sehari sebelum komputer rosak untuk kali pertama, walaupun tak la banyak cukuplah untuk menaikkan semula mood berblog selepas ni.
*** jangan harap dapat BE la kalau macam ni cara saya berblog sekarang ni.


Terima kasih sekali lagi untuk sahabat maya saya...saya akui rindukan sahabat semua...hu hu


Semoga cepat-cepat la komputer ni dibetulkan oleh ketua rumah saya ni...

2 comments :

Kakzakie said... [Reply to Comments]

Tak lama oklah computer tu... Lepas tu nak merempit pun boleh dah hihi....

rasp said... [Reply to Comments]

wahhhhh ramainya UV u sis...
kagummmmm :)

Post a Comment