Wajah Suami Syella Perkahwinan 15 juta

Tadi blogwalking ke blog Media Malaya, terbaca entry tentang perkahwinan 15 juta dan kali ni ada gambar suami beliau, dalam Minggan Malaysia hari tu hanya diceritakan tentang persandingan Syella tanpa suami. ** kalau sorang-sorang pun boleh di panggil bersanding ke? 


KREDIT GAMBAR UNTUK MEDIAMALAYA.COM

Khabarnya VVIP, ye la kot sebab kalau orang-orang biasa mana kan mampu nak kahwin dengan kos 15 juta selain tajaan orang macam Norman dan Memey hari tu.

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat untuk mempelai.



8 comments :

sisdee said... [Reply to Comments]

ada satu gambar seakan bercium mulut...emmm tapi yelah masing2 kan cara masing2 .. smoga pkahwinan ni bahagia :)

Teratak Hami said... [Reply to Comments]

Laki siapa le jadik mangsa?? hehehe ... Tak masuk pun Wedding of the Year, so tak cukup grand lah .. mungkin sbb pengantin lelaki dah dot.dot.dot

AkmaFaizal said... [Reply to Comments]

wah skang ni kawin semua nak juta2 plak ek...apalah salahnye duit tu bagi kat org miskin ke..anak2 yatim ke..dpt gak ganjaran akhirat..mcm2..huhu

Rozita said... [Reply to Comments]

Baru terbaca pasal dia bersanding sorang. Ohhh ni rupa suaminya. Tak kesah la sesapa pun, asalkan bahagia.
Salam kenal dari saya

Kakzakie said... [Reply to Comments]

Siapa Syella tu kakak tak kenal. Malulah... ketinggalah kakak ini. Tapi seronok ke kalau sanding sendiri?

Macam-macam betul..

Joy said... [Reply to Comments]

semoga bahagia hingga akhirnye..fuhhh kaya nye suami dia ;)

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

patutlah kaya,beuruban jer rambut laki dia.haha

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

wah sini nampak muka suami dia la... lain2 tempat di blurkan... tu la skrg kawen main juta2 ler,yg ini betul duit sendiri bukan disponsor, hrp si pengantin perempuan dah kawen juta2 tak lupa la asal usul yg dari bawah tu...huhu selamat berbahagia...

Post a Comment