Ada waktunya saya tidak dapat menahan rasa....

Mood tak begitu menentu saat ini mungkin fakor utama adalah berpisah dengan anak dara kesayangan sorang tu...dah 2 minggu dia di Tampin...memang tak jauh pun tetapi saya ada alasan tersendiri untuk tidak pulang menjenguk dia.

Alasannya adalah saya tak nak Umar turut tinggal di sana nanti...Umar setiap hari bagitau nak tinggal kat Tampin.

Kalau dua-dua balik Tampin, tinggal la kami berdua kat rumah ni...tak dapat nak bayangkan kesunyian yang bakal melanda.

Nampaknya hujung minggu nanti , kami akan menjemput Nadhirah pulang semula ke pangkuan....lega..namun masalah belum selesai kerana cuti sekolah belum berakhir...janji si abah tadi, dia akan cuba mengambil cuti selang sehari untuk mingg depan, selain tu cuti saya masih ada sehari..nampaknya makcik jugak la yang terpaksa suka rela untuk membawa Nadhirah ke pejabat beliau.

Semoga lepas ni keadaan ceria kembali memeriahkan kehidupan kami semula...Insyaallah.

2 permata hati mama..


10 comments :

Puan Kutu said... [Reply to Comments]

msti k.aya jarang berpisah dengan anak,tu yg terasa kehilangan sgt..

macam sy dr kecik dah biasa pisah dengan anak.cthnya bila p kursus n takde pengasuh, aiman blik kmpg...

masa baby tu kuat juga rindunya..skang nie kurang dah..cuma rasa sunyi dan kehilangan bila anak takde kt rumah..:)

JHaZKiTaRo said... [Reply to Comments]

sabarlah ye.. anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

Salam kak aya...tak dpt bayang apa yg kak aya rasa.8 tahun maisarah membesar dpn mata.klu dia tido umah bonda hari2 saya jenguk.dia takmo blk 2 hari sy dah merajuk.klu 2 minggu pasti sedihkan?moga kak aya ceria smpi anak dara pulang ye

kasihredha said... [Reply to Comments]

rindu ye

Huda said... [Reply to Comments]

Tampin tu rumah atuk nenek ke?

Kakzakie said... [Reply to Comments]

Kalau ada depan mata adalah teman utk berbicara. Bila jauh kerinduan mesti melanda. Adik lagi mestilah tak ada teman bila kakak di kg...

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

alala.. kesiannya kak aya.. takpe.. minggu depan dapatla bawka balik anak kak aya balik.. hehehe.. selamat bergumbira ye kak aya

maya amir said... [Reply to Comments]

mmg kalau anak xde dpn mata adalah sgt x best kn kak..x senang duduk dibuatnye...

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

sy mmg tak bole nak pisah dgn ank buat masa nie, anak nk gi tido umah makcikpakcik pun sy tak izin huhu terukkan

fieda said... [Reply to Comments]

sabor yer kak aya..

Post a Comment