28 December 2011

Cara Pasang Meta Tag

Tadi duduk termenung fikirkan tentang blog...lepas tu godek-godek kat Google tentang beberapa perkara untuk traffic blog.

Dek kerana saya ni macam tenggelam timbul, kadang-kadang lemas di bawa arus, saya rasa kena giat mencari ilmu berblog ni..nak bergantung harap pada cerita personal je, macam tak ada yang menarik pun sangat untuk dikongsikan.

Jumpa entry tentang META TAG di SINI...saya pernah letak meta tag pada blog saya dulu..try nak tukar semula pada tag yang lain...dah berjaya pun tukar.

Kalau ada yang nak pasang atau tukar meta tag pada blog, boleh la KLIK SINI..

2 comments: