30 December 2011

SITI NURHALIZA BERSAMA PARA SITIZONERS

Dulu masa mula-mula Sitizone dibuka, saya salah seorang ahli ketika itu, agak aktif berchatting tiap hari...pernah la sekali je menonton persembahan Siti bersama para Sitizoners di Astro.....gambarnya ada tapi tak dapat nak transfer, nanti dah ok, saya upload ( cewah, macam la orang kisah sangat ko pernah tengok persembahan Siti)..pernah jugak join sms contest sempena Konsert Siti di Albert Hall, London tapi tidak berjaya sob sob

Sekarang ni sesekali je datang ke laman web Sitizone , itu sebagai guest kerana dah terlupa password he he..hari tu dapat tau mereka ada buat satu majlis untuk sambutan 8 tahun SitiZone...tapi saya seperti biasa, sekadar mengikut perkembangan dari jauh je...walaupun hati ada keinginan untuk join tapi simpan je la dalam hati he he ..

Tadi ada tengok beberapa gambar Siti dan para Sitizoners pada hari 26hb Dec yang lepas di Sungai Congkak. Boleh tengok di FB PA Siti, Rozie.















No comments:

Post a Comment