21 December 2011

Wajah Neelofa tanpa mekap

Malam ni saya mengadap facebook yang mana aktiviti paling jarang saya lakukan....keluar masuk FB orang...tengok gambar sana sini..terjumpa gambar Neelofa di FB beliau...cantik la weiii tanpa mekap..ayu je, betul-betul natural beauty...kalau kurang sikit pakai yang dedah-dedah, lagi nampak cantik..


9 comments:

  1. Salam kenal...saya suka juga tengok Neelofa ni.. tapi time pakai baju ketat tu yang lemah sikit tu..he he...

    ReplyDelete
  2. dia cantik lagi kalau tak bermekap kan..

    ReplyDelete
  3. dia memang lawa.. putih selepuk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Lgggggg cantik larrrrr!!

    Ayaaaaaa!lapang2 jom join GA ni lak...http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-darkbatmancom.html

    ReplyDelete
  5. xmakeup pun masih cantek..kakaya adik beradik dia semua comey2

    ReplyDelete
  6. mata dia ori ke tu ?

    ReplyDelete