Wajah Neelofa tanpa mekap

Malam ni saya mengadap facebook yang mana aktiviti paling jarang saya lakukan....keluar masuk FB orang...tengok gambar sana sini..terjumpa gambar Neelofa di FB beliau...cantik la weiii tanpa mekap..ayu je, betul-betul natural beauty...kalau kurang sikit pakai yang dedah-dedah, lagi nampak cantik..



9 comments :

ZalinZalina said... [Reply to Comments]

Salam kenal...saya suka juga tengok Neelofa ni.. tapi time pakai baju ketat tu yang lemah sikit tu..he he...

Mama Farris said... [Reply to Comments]

dia cantik lagi kalau tak bermekap kan..

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

dia memang lawa.. putih selepuk.. hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to Comments]

Lgggggg cantik larrrrr!!

Ayaaaaaa!lapang2 jom join GA ni lak...http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-darkbatmancom.html

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

xmakeup pun masih cantek..kakaya adik beradik dia semua comey2

Eryati said... [Reply to Comments]

memang cantik

iris leaya... said... [Reply to Comments]

@Mama Farris dia lebih cntk tanpa m.up...

iris leaya... said... [Reply to Comments]

dia lebih cntk tanpa mekap...

Anonymous said... [Reply to Comments]

mata dia ori ke tu ?

Post a Comment