Nuffnang - Masih offline ke?

Ketika entry ini ditaip jam menunjukkan pukul 10.14 malam, saya mencuba sekali lagi untuk menjenguk NUFFNANG, keadaannya masih sama seperti awal pagi tadi, rujuk ENTRY NI Orang lain semua tak ada masalah seperti saya ke?


Bihun Sup untuk sebulan setengah

Kononnya ni satu janji la , janji dengan Nadhirah sebenarnya.

Tiap hari sebelum ni dia asyik makan bihun sup je.

Dicadangkan kepada saya agar mencuba bihun sup ni sehingga abis bulan Ramadhan, pasti kurus katanya. Jangan makan nasi lagi dah!

Ok, mama terima cadangan ni tapi Sabtu dan Ahad kena bertukar kepada menu yang normal.

Kesian anak dara saya tu, nak tengok sangat mama dia kurus macam mama kawan-kawan dia.

Tidur lagi...

Jam 6 petang, semua staff dapat menggunakan kemudahan internet di pejabat.


Saya baru terjaga dari tidur, tengok tu habis kerja 5.15, saya sempat melenakan diri walhalnya plan asal nak habiskan bacaan novel. Sekarang menunggu signal untuk pulang.


Eh kenapa saya jadi macam ni ha? Asyik nak tidur je...kejap lagi mesti lena dalam perjalanan.


Malam nanti pun mesti sama punya, tidur terus sebaik anak-anak lena.


Rasa sungguh berat hati untuk korbankan masa tidur untuk lain-lain perkara pada saat ini.


Hmm hari ni untuk ceritaka hal tidur je nampaknya..

Mood ke laut datang lagi....

Saya paling tak suka kalau mood macam ni datang menganggu.


Mood yang membuatkan saya malas nak on pc dan malas nak tengok blog sendiri, apatah lagi blog orang lain.


Nak mencari idea untuk blog menjadi perkara yang sukar sesukarnya. Rasa betul-betul menganggu perasaan bila berkeadaan begini.


Bulan July ni memang bulan yang agak mencabar di dalam kehidupan saya..kenapa dan mengapa tu biarlah saya sendiri yang tau.


Lemah sangat rupanya saya ni, kan? Sikit punya hal terus terganggu hubungan dengan blog.


Kena tunggu betul-betul selesai semua perkara, baru boleh tumpukan perhatian pada blog semula.


Agaknya lepas raya puasa nanti kot baru keadaan ok semula. Lama tu....


Nampaknya untuk sementara waktu ni, blog ini akan diupdate secara suka suka hati sendiri.

Terima kasih pada yang masih sudi datang menjenguk dan meninggalkan jejak. Saya akan menjejaki anda semua semula nanti ye!