Tepung Kapur dan Rendang Ayam

Hari ni beli je lauk untuk berbuka. Rendang ayam dan ikan keli. Beli di foodcourt ofis saya.


Balik rumah masak kuih tepung kapur. Plan nak masak laksa, memang tinggal plan je lah, sampai rumah dah lewat.


Gambar tak ada - tak payah tanya mana gambar!

Kamera ni memang suka buat orang hilang sabar dan handphone saya memang jenis cap ayam - tak ada kamera.


Sila bayang-bayangkan sendiri la rupa rendang ayam dan tepung kapur.


Jumpa lagi lewat tengah malam nanti untuk sesi blogwalking!

Makcik Hajjah Sitt AlWuzara

Pagi-pagi ni menjengah blog DENAIHATI , ada entry terbaru mengenai makcik hajjah yang suka benar hina Islam dalam FB, Twitter dan blog..macam-macam gambar yang dilakukan untuk tujuan menghina Islam. Sapa-sapa je yang baca tulisan beliau ni memang rasa cukup terbakar dan macam nak bakar je .


Akhirnya , pihak GaySec dapat membongkar siapakah orangnnya.


Kalau nak tau lebih lanjut tentang entry ini, boleh klik HAJJAH SITT ALWUZARA


CREDIT UNTUK DENAIHATI