Kari Ikan Kembung je

Sama macam blog, masakan pun tak ada idea.


Lepas update blog tadi, saya terus off pc, turun ke dapur.


Semalam beli nasi goreng je sorang satu, jadi wajibla pagi ni masak untuk sahur.


Kari ikan kembung, goreng ikan tongkol, kailan goreng menjadi hidangan kami.


Selamat Bersahur!

Tiada keyword, Tiada SEO, Tiada apa-apa

Saya buntu, sebuntu-buntunya untuk buat entry sehari dua ni.


Ntah la, mengadap PC bukan main lama tapi untuk hasilkan satu entry pun terasa sangatlah sukar.


Ada waktunya memang tak boleh dipaksa-paksa untuk dapatkan idea.


Kadang-kadang bersangkut paut dengan mood tuan punya badan.


Kebelakangan ini memang tuan blog betul-betul berserabut dalam dunia sendiri.


Jadinya, baik kita duduk diam-diam kat tempat sendiri.

Seronok kan jadi kanak-kanak, polos tanpa masalah, tidur lena selenanya.