JUALAN ISTIMEWA SET BERSALIN NR

Kepada ibu atau bakal ibu yang sedang mencari set bersalin apakah yang sesuai untuk digunakan selepas bersalin nanti, apa kata beli je set bersalin NR ni haa, dijamin berkesan untuk memulihkan kembali kesihatan badan.


Sempena Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi, satu jualan istimewa set bersalin NR akan bermula sehingga 27 Ogos nanti. 


SATU SET BERSALIN RM300+ KOS POSLAJU RM5 DAN SEHELAI BARUT BAYI BERTALI


Bagi yang berminat boleh tinggalkan pesanan pada ruangan komen di bawah atau emel kepada rohayayusof73@gmail.com.

Buffered Earning ke 3 sepanjang Ramadhan.

Hmmm akhirnya selepas lama mendiamkan diri, ianya muncul lagi pagi ni.


Rezeki semestinya kita menerima dengan tangan dan hati yang terbuka.




Terima kasih untuk NUFFNANG dan PENGIKLAN.

Ikan Singgang Ikan Tongkol

Sedap tau kalau ikan singgang a.k.a ikan aye ni jika dibuat masak singgang. Tapi ramai juga yang tak suka ikan tongkol ni , dalam rumah ni pun ada yang tak suka.


Pagi ni selain masak singgang ikan tongkol, goreng ikan kembung seekor dan sambal belacan.


Ok la semua dah ready untuk bersahur jumpa lagi!


Selamat Bersahur.


Gambar Siti Nurhaliza Yang terbaru di Majlis Doa Selamat

Malam ni tidur lewat lagi nampaknya...terjah ke blog BUDIEY.COM , ada gambar terbaru Siti Nurhaliza di majis doa selamat SimplySiti.




Siti memang nampak cantik dan ayu bila dia mengenakan tudung litup sebegini, di tambah dengan wajah mulus tanpa solekan tebal yang selalu kita tengok di kaca TV dan majalah. 




Siti dan Datuk  K akan mengerjakan umrah pada 19 Ogos hingga 28 Ogos 2011. 

Ramadan ini, ada dugaan menguji SimplySiti yang pastinya bagi Siti ada hikmah tersendiri. Namun, segala persoalan dah terjawab di mana produk SimplySiti adalah halal dan ia diperakhui sah oleh JAKIM. SimplySiti tiada kena mengena dengan tuduhan yang disebarkan di blog-blog & di internet.




Kini, Siti Nurhaliza boleh menarik nafas lega kerana isu ini telah diselesaikan dengan baik.  Katanya, ada pengguna yang telah membuang segala produk SimplySiti setelah mendengar dan membaca tentangnya di internet. JAKIM juga sangat kesal dengan hal ini. Memang sangat sukar ya untuk dapatkan pengesahan halal dari JAKIM ni, bukan sesuatu yang sangat senang.

Untuk membaca cerita selanjutnya, boleh KLIK DISINI.


KREDIT GAMBAR DAN CERITA UNTUK BUDIEY.COM

p/s: Semoga Siti kekal bertudung litup begini selepas-selepas ni, ye!