Wordless Edisi Balik Kampung




Driver agak keletihan selepas berbuka, rehat sebelum memulakan perjalanan


BYE BYE



TM Unifi Residential Packages

Pagi tadi giliran ketua rumah pulak ke Selayang Mall mencari keperluan diri. Balik bersama barang yang dibeli dan juga pamplet promosi TM Unifi.


Tengok pada pamplet tu , agak menarik tawaran yang diberikan, ada TV Channel lagi..kebetulan orang TM baru je pasang alat coverage ke apa ntah namanya tu, kat depan rumah di sepanjang jalan taman perumahan saya ni.


Ada tak sahabat yang sudah melanggan pakej ni? Boleh share pengalaman menggunakan UNIFI tak?
Kalau ok, memang nak tukar je broadband yang ada, sekali dengan Astro sekali nak ucap GOOD BYE!



Gangguan Hidup

Dah separuh hari untuk Ahad, pagi tadi terakhir bersahur di Selayang, InsyaAllah pagi esok bersahur di Kuala Terengganu pula.


Belum siap lagi mengemas pakaian untuk balik kampung, kena tinggalkan sikit untuk kemas petang-petang karang, biar mood untuk balik makin terasa .


Menjengah blog rakan-rakan semuanya dah balik kampung . Masing-masing dah tinggalkan entry hari raya.


Tak apalah, kita jengah rumah kosong mereka je lah, lepas raya nanti mesti dah ada tuan rumah.

*** Gambar petang raya tahun lepas di Rembau, Umar tertidur keletihan .

Tadi sempat belek-belek Majalah MIDI, gambar cover Noraniza Idris, ada terbaca tentang rawatan alternatif untuk yang mengalami gangguan dan lain-lain penyakit.


Salah satu tanda-tanda gangguan yang menarik perhatian saya adalah:


TIDUR BERMIMPIKAN BAYI ATAU KANAK-KANAK KECIL.


Saya ada menulis entry tentang mimpi saya di SINI . Tak pasti pula tentang maksud gangguan tu, mungkin boleh rujuk pada mereka yang lebih arif.


Kepada sesiapa yang nak tau lebih lanjut, boleh dapatkan Majalah MIDI keluaran 15 Ogos 2011. Cover Noraniza Idris.