Cabaran Kurus Lydia Miza - Baru 1 kg turun!

Tak nak gembira sakan kerana turun 1 kg, kerana yang hilang tu sah-sah air je, bukan lemak pun. lagipun takat 1kg je,bukan 10 kg pun.

Tapi saja nak war-warkan kat sini sebab nampaknya Lydia dah berjaya turunkan beberapa kilo berat  beliau.

Tak nak kalah tu, update jugak la walaupun berat air je yang hilang hi hi.

LM  - tahniah la banyak dah turun ye!



Sharifah Sakinah dan Oh Jesus! Mengundang Kemarahan Peminat

Cerita dah basi tapi saya baru tau..biasalah beberapa hari ni jarang online...suratkhabar hiburan pun jarang sekali baca, harapkan internet je.


Sebelum ni tak kenal pun sapa la pulak Sharifah Sakinah ni...ooo rupanya adik kepada Sharifah Shahira.


Hmmm tiba-tiba teringat dia ni ada pernah datang ofis saya ketika ofis anjurkan Charity Bazaar beberapa tahun lepas..pakai seluar pendek pangkal peha dan singlet...hmm sesuai la artis katakan..


*** pssttt kat ofis saya tu ramai tau artis datang kalau ada Charity Bazaar gini, time tu dapat tengok la sapa yang seksi, sapa yang merokok, sapa yang bila jumpa sesama artis (bukan muhrim) berlaga-laga pipi...


Jadi tak heran sangat la bila baca apa yang ditulisnya di laman Twitter:


Hmm selalu artis ni kalau nak bercakap atau keluarkan apa yang ada di dalam fikiran tidak berfikir panjang, mereka tidak menyedari setiap kata-kata dan perbuatan mereka menjadi perhatian orang lain,hmmm nama pun artis.


Bila dihentam dek peminat, Sharifah Sakinah pun memohon maaf....hmmmm hmmmm



Terpulang la kepada mereka yang membaca penjelasan beliau untuk menerima nya sebagai satu penjelasan atau apa.


Kord Lagu Cinta Muka Buku Najwa Latif

Sekarang ni lagu Najwa Latif boleh didengari dimana-mana je, dengan SuriaFM ada lagu ni, EraFM ada lagu ni, HotFm ada...yang tak ada pun di KlasikFM je la .


Saya terus terang tak begitu gemar lagu ni, mungkin tak sesuai dengan oang yang dah banyak usia macam saya ni kot.


Untuk mereka yang gemarkan lagu ni, pandai main gitar, nak cuba petik gitar lagu ni untuk girlfriend atau boyfriend, boleh lah KLIK SINI ye.


Semoga terhibur dengan petikan gitar sendiri ye.