PANIK! TIba-tiba Account Disable

Fuhh kusss semangat kejap tadi kerana tiba-tiba je ketika sedang online, keluar mesej Account Disable. Tak dapat log in ke account Google. 


Blog pun hilang,mengagau dan menggigil seluruh badan *** biasalah orang gelabah macam saya ni.


Mau tak menggigil, blog Jendela Hidup ni tersangatlah besar ertinya pada saya , banyak masa yang telah diuntukkan semata-mata kerana blog ini walaupun belum mendapat apa-apa dalam bentuk kewangan.


Kawan yang dah nak terlena nampaknya menjadi mangsa, sebenarnya tak tau nak kacau sapa time-time macam ni, suami belum tidur tapi dia tak berminat nak menolong kerana saya ni sepatutnya tak menggunakan pc yang nyawa-nyawa ikan, jadi bila ada risiko begini terpaksa la tanggung sendiri. PC ni memang ada problem dan saya pandai-pandai install Google Chrome ketika PC nazak begini. 


Memang betul-betul terasa kepala ni macam dihempap batu sekejap tadi , kawan yang hampir terlena tu try serach blog ini, katanya masih ada.


Dalam menggelabah tu , saya sempat la hantar report pada Encik Google, lepas tu terima reply meminta saya reset password dan selepas masukkan password baru, alhamdulillah blog ini kembali 'dipulangkan'.


Lega sangat-sangat, batu yang menghempap kepala dah pun dialihkan.


Kawan yang nak lena tadi tu, dah pun dibenarkan lena semula.


Terima kasih PUANZAI sebab sudi jawab call dari saya di tengah malam buta ni.


Siap plan nak ambil cuti kecemasan esok kalau blog ini gagal ditemui...isk isk sedih sangat tadi.


** suami saya rileks je dengar lagu dari laptop, katanya dia tau saya boleh settlekan masalah ni..nasib baik memang boleh settlekan dan cuba jangan online dulu ketika pc ada problem ni, boleh dengar cakap suami tak? he he



** ada tak sesapa yang pernah hadapi situasi macam saya ni?