Novel Sehangat Asmara - Aisya Sofea

Biasalah, sejak komputer rosak, banyak masa dengan novel..itulah kebetulan pulak kawan ofis bawak berkotak-kotak novel untuk dijual...hmmm macam orang mengantuk disorongkan bantal la jadinya.


Tak perlu la kot nak tulis sinopis sebab rasanya dah ramai pun yang dah baca novel ni sebab dah lama keluar di pasaran..saya pun baca untuk kali ke 2 dah ni.







Novel 7 Hari Mencintaiku - Siti Rosmizah

Siapa dah baca novel ni?

Kredit gambar untuk http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com


Baru bercadang nak beli novel terpakai ni, kawan ofis jual..tapi berbaloi tak agaknya? tebal gila novel ni.


Kalau ada yang dah baca, boleh share-share kisahnya macam mana..kawan yang jual tu cakap "boleh lahhhh"


mcm tak best je...

NUFFNANG MALAYSIA

Oleh kerana saya sudah lama tidak berblog dan akan slow hingga akhir tahun, pencapaian blog ni pun turut slow.


UV blog saya sekitar 100-120 sehari *** sangat ok bagi saya yang tidak blogwalking


Earning - tak ada buat masa ni , kebetulan saya baru je cashout sehari sebelum komputer rosak untuk kali pertama, walaupun tak la banyak cukuplah untuk menaikkan semula mood berblog selepas ni.
*** jangan harap dapat BE la kalau macam ni cara saya berblog sekarang ni.


Terima kasih sekali lagi untuk sahabat maya saya...saya akui rindukan sahabat semua...hu hu


Semoga cepat-cepat la komputer ni dibetulkan oleh ketua rumah saya ni...