Dendam Terbalas!

Tajuk je yang sadis ..ceritanya cuma nak bagitau hari ni sungguh puas hati dapat 3 jam mengadap blog tanpa sebarang gangguan.

Dapatlah terjah ke blog baru , blog yang memang dah regular, blog yang jarang-jarang terjah.

Ok lah, itu je pun yang nak diberitahu.

Sebelum mereka 3 beranak balik dari ofis, baik saya off dulu sebab rumah sedang berkecah setelah mereka bertiga kecahkan sebelum ke ofis pukul 11 tadi.