Lirik Lagu Ombak Rindu

Nampaknya demam filem Ombak Rindu masih belum berakhir..lagu tema untuk filem ini sering kedengaran di corong-corong radio

Saya mencari liriknya tadi, bukan apa..saja nak menghayati sikit lagu tu, kalau dengar kat radio tak begitu dapat nak bagi tumpuan.

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


Randy Pangalila

Hari ni bila check kata kunci pada Nuffnang, tinggi betul carian untuk Randy Pangalila..saya tak tau siapa dia ni..rupanya pelakon Indonesia yang berlakon bersama Elfira Loy malam semalam dalam cerita Biar Mimpi Sampai ke Bintang.

Nadhirah lagi kenal siapa mamat ni berbanding saya...memang saya tak minat menonton drama dari seberang.

Jadi saya pun cuba la cari biodata si Randy ni..jumpa kat blog ni


Biodata Randy Pangalila 

Nama Penuh : Randy D Pangalila
Nama Panggilan : Randy Pangalila
Tempat dan Tarikh Lahir : Surabaya, 19 Oktober 1990
Pendidikan Terakhir : Pendidikan di Rumah
Nama Ayah : E.H.A. Pangalila
Nama Ibu : Aghata Lisa
Hobi : Randy pangalilawondo
Makanan Kegemaran : Sate Padang
Warna Kesukaan : Hitam
Zodiak : Libra

Sinetron Randy Pangalila
* Alyssa
* Gue Banget
* Cinta Fitri
* Cinta Kirana
* Chelsea
* Karissa
* Sumpah I Luv U

Filem Randy Pangalila
* Oh Baby

Ok, kepada yang mencari tentang diri si Randy, harap berpuas hati ye.


Estee Lauder Perfume|Cashout Nuffnang

Kali pertama saya terima cek daripada Nuffnang dan cek tu telah pun bertukar menjadi seperti gambar di bawah:

Terima kasih kepada NUFFNANG yang bagi cek dan terimakasih kepada NORA CIBILZONIC kerana merealisasikan impian untuk membeli set di atas serta terimakasih kepada mereka yang menjadi penyumbang kepada tabung NUFFNANG saya.


SHOUTMIX - DAH DELETE ACCOUNT

Saya tak pasti sejak bila shoutmix saya ni expired , baru sekarang saya perasan...terus saya delete account dan remove je .

Mula-mula log in ke shoutmix dashboad

Pilih delete account

Masukkan password

Lepas tu terus account kita diremovekan.