Demam Handbag|Longchamp Le Pliage Tote Bag

Sejak semalam bawak ke hari ni, saya keluar masuk website yang ada menjual handbag...saya rasa saya berada pada paras hormon yang tak stabil sehari dua ni...mungkin kerana stress dengan dateline untuk year end closing.

Jadi saya releasekan semua stress tu dengan menjamu mata melihat handbag di alam maya...tak la terasa sangat kalau tak beli.

Banyak yang saya tengok, salah satunya adalah seperti di bawah...harganya sekitar USD 125...bukan RM!
Suami memandang semacam je sebab tak pernah-pernah saya meneliti dari satu website ke website handbag...selalunya mencari ubat kurus je ..sudah tukar selera ke?

4 comments :

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

sekali sekala kak aya.. window shopping gitu.. hahaha

Nieza said... [Reply to Comments]

cantik, saya pun baru jer beli beg longchamp ni:)

Huda said... [Reply to Comments]

kak saya pun suka beg ni kak, baru tanya kat satu web aritu, harganya RM400 lebih..saya rasa cam nak beli gak, tapi bukan sekarang la, hehe

Nieza said... [Reply to Comments]

kak, harga kat sini dlm euro70-80 utk saiz medium. kalau nk yg murah akak boleh tgk kat ebay uk kat sini http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=longchamp+le+pliage&_sacat=See-All-Categories

Post a Comment