16 January 2012

Letih fizikal letih mental

Hari ni hari gaji....kad atm pulak hilang...buku akaun pulak tak ada tandatangan masa mula-mula buka akaun dulu...haru betul rasanya....nak tak nak kena la buat kad atm yang baru...penting woooo kat atm tu pada hari gaji seperti hari ni...banyak yang nak kena lunaskan.

Dek kerana masalah kad yang hilang, terpaksalah apply 1/2 day leave hari ni , pukul 1.30 apply cuti dan terus ke RHB area Pasar Borong Kuala Lumpur,tak jauh daripada Selayang la jugak.

Eh kat situ macam duduk kat tempat asing sebab kat situ nak cari rupa orang kita sangat la susah.....semua wajah-wajah asing, macam negara mereka pulak dah....saya pulak rasa takut-takut..kat situ semua bank utama ada cuma tempatnya agak sibuk dan jalan sempit.

Agak lama jugak la menunggu untuk dapatkan kad atm yang baru...apa pun segalanya selesai kala jam menghampiri 4 petang.

Kerja kat ofis pulak, jangan cerita la ..memang tak menang tangan.musim menyiapkan laporan akhir tahun , akan berakhir 31/1/2012...kebetulan pulak minggu depan cuti raya cina, semua kerja kena siapkan Jumaat ni.

Macam ni la saya, time tak ada kerja mengeluh kebosanan, bila ada kerja pun mengeluh jugak...apa la nak jadi dengan saya ni.

Apa pun, masalah hari ni dah selesai....boleh la tidur awal malam ni ..

Selamat Berehat !

2 comments:

  1. mcm2 dugaan awal tahun... nie pun umah sy 4 jam tiada elektrik, dugaan jugak tu isk isk iskkk

    ReplyDelete
  2. akak pun penat dik...rasa nak pencen jer

    ReplyDelete