09 January 2012

Ukur baju dibadan sendiri..

Nasihat untuk diri sendiri....tadi temankan kawan ke Butik Coach...balik ke pejabat sampai ke sekarang ni, masih terkenang satu handbag yang tak mungkin dimiliki dengan gaji sekarang.

Sabar je la....ada jugak penyakit macam ni ye...nak sesuatu yang tidak mampu dimiliki tetapi tidak mustahil untuk dimiliki.

Ada kemahuan pasti ada jalannya.

*** sahabat semua, ada tak yang macam saya ni? nak sesuatu di luar kemampuan..

9 comments:

  1. inilah penyakit wanita...

    tapi kalo dah berkenan berusahalah utk memiliki...usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  2. akak biasanya buat dek aje
    sebab bila balik rumah akak dah lupa tentang beg yg berkenan tadi tu...so kena tahan waktu melihat.

    ReplyDelete
  3. ada je kak..redha sudah, kenalah sedar diri tapi memang terkenang2 tak sudah, sampai termimpi2 lagi, hehe

    ReplyDelete
  4. biasa la tu kak aya...hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe ada juga,tp takde la terlalu fikirkan sgt..klu ada duit berangan juga nanti nk p beli..klu takde tu diam2 jer la..:)

    ReplyDelete
  6. hehheeh biasa tu..dulu time saya keje saya akan kumpul duit tuk mbeli..nekad snggup jek tggu gaji seterusnya or buat2 manja minta sikit hubby tuk kumpul sama hahahah now nie dah tak keje jeling jelah kikiki

    ReplyDelete
  7. ada..saya pun. biasa nye dpt bonus/duit kutu baru beli :)

    ReplyDelete
  8. biasalah kes camtu kak aya...saya punya satu bag pack coach yg saiznya kecik je.mmg org yg tak tau akan kata tak masuk akal harganya.tp amat thn lasak, berbakti waktu saya buat umrah angkut brg2 anak.mmg bagus dan thn lama.saya tau sbb kualitinyalah kak aya pun mahukan juga kan?


    saya pun nak sgt beg lv yg comel itu, tp tau dah tak masuk akal utk memilikinya. tp wanita ni kalau dpt miliki apa yg diidamkan pasti mereka rasa puas hati kan? adik doakan kak aya dpt apa yg diminati. murah atau mahal tu tolak tepi, yg penting kepuasan memilikinya.ingat saya je selalu berangan nak itu ini..huhuhu

    ReplyDelete
  9. heheheh ada...saya jugak selalu berangan nak barang2 yg sah tak mampu beli.....

    ReplyDelete