Kabinet Dapur dan Wardrobe

Sekarang ni saya suami isteri ke sana ke sini, mendapatkan quotation untuk kabinet baju dan kabinet dapur.


Banyak yang menarik tetapi bajet ciput.


Tak ada yang murah di zaman sekarang ni....asal berkenan je, mesti mahal.


Nampaknya Sabtu depan , kami nak menjelajah sekitar Sri Gombak, pergi kedai Kabinet lagi...


Minggu lepas dah pun menjelajah beberapa tempat, hampir sama je harga yang ditawarkan tetapi masih lagi tak  kena dengan bajet kami.


Tak apa, boleh survey lagi sampai kami sama-sama fed up.


p/s: ada cadangan tak tempat yang menawarkan harga berpatutan?

9 comments :

Azian Elias said... [Reply to Comments]

i pun sampai la..tak ada wardrobe. hee. mahal memanjang.

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

usaha tangga kejayaan kak aya.. teruskan berusaha ye.. semoga akak dpt harga yang akak nak.. amin..

puanbee said... [Reply to Comments]

Semua mahal kak.. nak wat cam mana .. layan je lah ..tp alang2 dah beli mahal2 mesti cr yg berkualiti kan ..

MulutPayau said... [Reply to Comments]

memang mahal skrng ni...saya pun sedang mencari utk buat kabinet dapur...semuanya mencecah rm10 ribu...

TinyTini said... [Reply to Comments]

kak aya, tini dulu pernah dapat harga murah..tp showroom dia kat seksyen 9 B.B.Bangi ni lah.abg tini pun terkejut sbb murah..alhamdulillah da nearly 4 years guna masih lagi sama macam haritu. wardrobe tini wat sampai ke siling yg 10 kaki..tp tula, jauh lah dari Gombak..

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Yan- saya dah dpt harga yang berpatutan dan kena dgn bajet.

Bee- betul tu,semua benda mahal skrg ni.

MP - betul,kabinet dapur semuanya 7K dan ke atas.

Tini - kak aya dah jumpa yang sesuai dgn bajet..t.kasih kongsi info

AZBEE ENTERPRISE said... [Reply to Comments]

Salam. aa contact number utk cabinet kt bangi tu tak? tq

AZBEE ENTERPRISE said... [Reply to Comments]

Salam. aa contact number utk cabinet kt bangi tu tak? tq

AZBEE ENTERPRISE said... [Reply to Comments]

Salam. aa contact number utk cabinet kt bangi tu tak? tq

Post a Comment