Siti Nurhaliza Pemilik Pertama Unit Mewah The Istana Bernilai Lebih RM1 Juta Di Australia

Wahhh dasatnya bila ada banyak duit...kita boleh beli apa saja yang kita inginkan...boleh tolong orang sana sini...boleh simpan..boleh berbelanja....he he tengok macam Siti ni ....dah banyak rumah kat M'sia, dia melabur beli di luar M'sia pulak....macam saya ni...nak bikin satu kabinet pun huru hara perasaan sebab terlalu fikir tentang bajet hu huSemalam berlangsung’nya majlis pelancaran projek kediaman The Istana yang juga menyaksikan Dato’ Siti Nurhaliza menandatangani perjanjian jual beli untuk menjadi pembeli pertama.
The Istana merupakan projek perumahan mewah pertama diluar negara untuk Magna Prima Bhd dan 62% kediaman telah pun dijual kepada pembeli Australia dan antarabangsa — selebihnya untuk pembeli Malaysia.
Dato’ Siti Nurhaliza membeli sebuah unit pangsapuri satu bilik di The Istana yang memerlukan pelaburan RM1.1 juta dan ke’atas. – Utusan Malaysia

2 comments :

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to Comments]

saya..salam aya.Tgk harga pon,mmg kita2 ni xmampu...sama la ngan atie,nak renovate dapo pon blm trcapai lagik :D

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@♥♥azatiesayang ♥♥itulah atie, kita orang biasa2 ni fikir panjang sepanjangnya nak buat sesuatu yang memerlukan belanja yang lebih drp kebiasaan.

Post a Comment