Tudung Aidijuma New Design - Polkadot

UPDATE TERKIN MAY 2014 - BOLEH BELI TUDUNG AIDIJUMA WHITE LABEL DARIPADA KAK AYA  - HUBUNGI 017-3416762



ekarang ni asyik belek FB AidiJuma je...tengok koleksi terbaru tudung yang dijual...tengok yang polkadot ni pun cantik jugak , harga pun lebih mahal berbanding yang jenis 2 tona warna sebelum ni. Yang polkadot ni harganya RM33. Menarik juga sebab macam belum ada design macam ni..hmmmm

Untuk order, boleh KLIK SINI












13 comments :

Mama Farris said... [Reply to Comments]

cantiknya tudung ni..yg pakai pun cantik jelita...

material dia bawal kann....?

nak bli ..tp malas2 pulak nak iron..he...he

fieda said... [Reply to Comments]

cantik sgt..

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

tudung cantek, orgnya pun cantek

Hanis Azla said... [Reply to Comments]

cantiknya tudung2 tu.. sgt sweet..

MulutPayau said... [Reply to Comments]

menarik jugak tudung tu....

rasp said... [Reply to Comments]

sweet jer tgk dia...
kenakanlah apa pun, mesti sweet...

Alida Ali said... [Reply to Comments]

Cantikkan..baru tgk ari tu..tp beli on9 mcm prob skt sbb member pernah beli sbln baru sampai...kena terjah booth dia la mcm tu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

btul...mmg prob..nk no invois lar pa lar..tensen...nk kna attach...send jer mail kn sng cm org len online jg jualnya..skjp je sya dpt..cm xmsra plggan...cmmnt pun xder feedbck on the time..ssh lar cmni..sy ni plak dok png...booth dia dia tu blh kL ader ler...

hadiah dari hati said... [Reply to Comments]

saya memang peminat tudung bawal walupun leceh kena iron tp tetap suka..bila dah ada adijuma ni rasa best leh shoping tudung bawal..

ana said... [Reply to Comments]

nak beli .. tapi xtau la kat mane.. kat mane erk ada jual dkat selangor ni ?? bagi idea . nak beli sngat-2

Anonymous said... [Reply to Comments]

camne nak order ek?

zuliya liyana said... [Reply to Comments]

cmne nk order???n harge yew bpew???

AD'sCollection said... [Reply to Comments]

.

Post a Comment