Tudung Bawal Norjuma (Aidijuma)



***UPDATE TERKINI MAY 2014 - BOLEH BELI TUDUNG AIDIJUMA WHITE LABEL DARIPADA KAK AYA - HUBUNGI 017-3416762





*** Cantik cover ni kan? Hitam putih..nampak klasik...tertarik melihat cover yang cantik, terus leburkan duit kat kedai mamak tadi...makin comel dan jelita Norjuma ni kan? Langsing je.

Nampaknya Norjuma dah jadi tauke tudung pulak...dia menjual tudung bawal, banyak pilihan pada harga berpatutan, sesuai la dengan target Norjuma untuk para pelajar universiti.Tudung bercorak dan rekaan yang simple dan menarik.




Saya memang memakai tudung bawal setiap hari kala ke pejabat...selesa memakai tudung bawak disaat rakan-rakan telah pun beralih arah kepada tudung Ariani...biasanya saya membeli di Pasar Kedai Payang je sesekali balik kampung, jengah la Pasar Payang.


Kiosk yang menjual tudung bawal Aidijuma ni terdapat di The Curve,Pasar Seni ,UTeM, Bandar Tun Razak , Jengka.

Untuk mengetahuicara order, boleh KLIK SINI

12 ulasan:

  1. Kak Aya, saya baru nak letak entry pasal ni, nengoklah esok ke, hehe, takpun tak letak terus..:) Saya pun kak suka pakai tudung bawal tak taulah pesal, tapi saya ada gak tudung terkini tu, cuma tak gemar sangat nak pakai..

    BalasPadam
  2. saya pun suka tudung bawal jugak.

    BalasPadam
  3. akak byk stok tudung bawal...kalau tak pakai rasa membazir pulok...

    BalasPadam
  4. heheheh dh lama x pakai tudung bawal

    BalasPadam
  5. dulu sy suka pakai tetap skrg nie lbh suka pakai tudung ariani....tp xlah semua beli kat ariani tu..hehehe

    BalasPadam
  6. @Hudasama la dgn kak aya...kalau ke pejabat pakai tudung bawal tp kalau keluar ke mana2 selain ofis pakai tudung ala2 ariani tu la.

    BalasPadam
  7. @eieladah ramai yang mula beralih arah daripada tudung bawal kepada tudung lain

    BalasPadam
  8. @kasihredhabetul tu kak kasih, nanti membazir sebab semuanya masih elok lagi

    BalasPadam
  9. @Lelordhe he mmg ramai dah tak pakai lagi...

    BalasPadam
  10. @Huzaina Hashimmahal kan kat Ariani, tp kalau jadi ahli boleh dapat murah sikit

    BalasPadam
  11. hehe. minat bawal..smpai terfikir nak buat bisnes..if tak terjual sendiri boleh pakai..

    BalasPadam
  12. saya pun masih gemar sangat tudung bawal

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...