18 March 2012

Blog Aididmuaddib

Semalam leka membaca tentang Premium Beautiful, hari ni sepulangnya daripada kenduri di Seremban, on pc, menyusuri  blog Aididmuaddib pulak....mak aiii banyaknya info tentang produk-produk MLM.

Sampaikan rasa tak tau nak ambik produk kesihatan apa sekarang ni..tadi terbaca tentang produk Monavie, kebetulan suami dah pun terbeli kerana tiap hari dipromote oleh rakan sekerja beliau.

Bila dia tau apa yang ditulis oleh Aididmuaddib ni, terus dia cakap macam malas nak minum jus Monavie ni...saya cakap teruskan aja minum sampai habis sebab dah berhabis duit membelinya.

Bagus la Aidid ni membuat kajian dan share di blog seperti ini...kalau ada yang nak baca apa yang beliau selongkarkan, boleh KLIK SINI

7 comments:

  1. tapi ada juga yg tak betul tu..kita pun xblh la 100% percaya kat dia.

    ReplyDelete
  2. @Ainulwoi Ainul..ko ape tau, kimak pnye pempuan..aidid cakap semua berdasarkan fakta..ape lancaunye tak betul??ke ko anjing MLM?

    ReplyDelete
  3. tanpa nama : aku ni peminat blog aidid muaddid dan memang tak suka dengan MLM. Tapi..aku rasa tak baik ko guna perkataan mencarut macam ni. Tak elok weih.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah sebab tiada lagi org yg nak jatuhkan Industri yang murni dan pemangkin ekonomi negara, MLM.padan muka Aidid si pemfitnah tegar.blog kena REMOVED ngn SKMM. ni la balasan atas memfitnah bnyk syarikat MLM. Identitinya pon dah kantoi, DR Fuad aka tua gemuk.loserrrr

    ReplyDelete
  5. Salam. Suka blog Aidid. Siapa makan cili dia rasa pedas. hehe

    ReplyDelete
  6. setuju sgttt... SAPE MAKAN CILI, DIA RASA PEDAS...

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak tengok blog cam Aidid Muaddib ni aktif semula. Sekarang ni banyak sangat scam MLM. Takut nak masuk kalau takde orang cam Aidid ni buat ulasan.

    ReplyDelete