Cara untuk beli tudung Aidijuma




Oleh kerana ada yang bertanya, macam mana nak beli, kat mana nak beli, ok boleh tengok kawa bawah ni ye:

Kalau nak beli secara online, boleh KLIK SINI.

Kalau nak pilih sendiri, belek-belek dulu baru beli, boleh la datang ke mana-mana alamat di bawah ni:

1.Bazar Promosi 
Stesen LRT Pasar Seni ( Berhampiran escalator)
Waktu Operasi : 9.00am - 9.00pm ( Isnin - Ahad)

Hubungi/SMS : Nik - 013 - 2699022 


2. Konsep stor
Bandar Tun Razak,Jengka Pahang
No. 6,Bangunan Arked Mara 
Waktu Operasi : 9.30am - 6.00pm ( Isnin -Sabtu)

Hubungi/SMS : Nora ( 019-9248911) 


3.aJ Kiosk
Universiti Teknikal Malaysia (UTeM) Melaka
Permatang Pelajar, Berhadapan Masjid Sayidina Abu Bakar
Waktu Operasi : 9.00am - 5.00pm ( Isnin - Jumaat)

Hubungi/SMS : Asri - 010- 4208047/017-6513357 


4.aJ Kiosk
The Curve,Mutiara Damansara 
Lot PC 29, Ground Floor,Berhadapan Padini Store
Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm ( Isnin - Ahad)

* Datin Juma @ The Curve ..... nak jumpa Datin, boleh datang sini ye!


p/s: Err Datin...saya bagi promosi percuma ni, nak tudung free satu hik hik!


8 comments :

Lelord said... [Reply to Comments]

wahwahwah..cam cantik gak kan tudung juma ni

Huda said... [Reply to Comments]

Heheha, kak aya dah ada tudung aidijuma tak?

mizzura said... [Reply to Comments]

thanks...mmg dgr dia ada kat pasar seni..tapi ingatkan cm...lunch ni kot gerak..(eh lunch ker?)

Anonymous said... [Reply to Comments]

boleh saya jadi ejan jualan

seorang hamba ALLAH said... [Reply to Comments]

assalamualaikum tudung aidijuma ni berapa ye murah tak ?1 helai berapa ? cantiklah tudung dia ...ape2 inform kat saya ini email saya = ezreana94@gmail.com ,
thanks u

noordiana shamsudin said... [Reply to Comments]

di mana nak beli borong yee

noordiana shamsudin said... [Reply to Comments]

di mana nak beli borong yee

Azfa Aminudin said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum

Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

Post a Comment