21 March 2012

Cara untuk beli tudung Aidijuma




Oleh kerana ada yang bertanya, macam mana nak beli, kat mana nak beli, ok boleh tengok kawa bawah ni ye:

Kalau nak beli secara online, boleh KLIK SINI.

Kalau nak pilih sendiri, belek-belek dulu baru beli, boleh la datang ke mana-mana alamat di bawah ni:

1.Bazar Promosi 
Stesen LRT Pasar Seni ( Berhampiran escalator)
Waktu Operasi : 9.00am - 9.00pm ( Isnin - Ahad)

Hubungi/SMS : Nik - 013 - 2699022 


2. Konsep stor
Bandar Tun Razak,Jengka Pahang
No. 6,Bangunan Arked Mara 
Waktu Operasi : 9.30am - 6.00pm ( Isnin -Sabtu)

Hubungi/SMS : Nora ( 019-9248911) 


3.aJ Kiosk
Universiti Teknikal Malaysia (UTeM) Melaka
Permatang Pelajar, Berhadapan Masjid Sayidina Abu Bakar
Waktu Operasi : 9.00am - 5.00pm ( Isnin - Jumaat)

Hubungi/SMS : Asri - 010- 4208047/017-6513357 


4.aJ Kiosk
The Curve,Mutiara Damansara 
Lot PC 29, Ground Floor,Berhadapan Padini Store
Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm ( Isnin - Ahad)

* Datin Juma @ The Curve ..... nak jumpa Datin, boleh datang sini ye!


p/s: Err Datin...saya bagi promosi percuma ni, nak tudung free satu hik hik!

8 comments:

  1. wahwahwah..cam cantik gak kan tudung juma ni

    ReplyDelete
  2. Heheha, kak aya dah ada tudung aidijuma tak?

    ReplyDelete
  3. thanks...mmg dgr dia ada kat pasar seni..tapi ingatkan cm...lunch ni kot gerak..(eh lunch ker?)

    ReplyDelete
  4. boleh saya jadi ejan jualan

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum tudung aidijuma ni berapa ye murah tak ?1 helai berapa ? cantiklah tudung dia ...ape2 inform kat saya ini email saya = ezreana94@gmail.com ,
    thanks u

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum

    Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
    Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

    ReplyDelete