Sebak Tonton Walimatul Urus Lisa & Yusry

Hari ni saya bercuti....ntahlah makin merosot semangat untuk bekerja...biasalah dalam hidup ada fasa-fasa up and down.

Hampir 2 minggu saya membiarkan rumah tak berkemas...jadi hari ni kena pulun kemas sepanjang hari.

Sebelum start mengemas saya menonton youtube "Walimatul Urus Lisa Dan Yusry Bahagian 2", terlepas nak menonton 2 malam lepas

Syahdu hati menonton babak-babak membahagiakan dalam hidup pasangan pengantin.

Mungkin kerap baca novel cinta, bila menonton babak sebegini hati cepat tersentuh...cepat terasa kebahagiaan yang mereka sedap rasai sekarang.

Melihat Lisa cukup disayangi mummy, abang-abang, sahabat-sahabat dan sekarang menerima kasih sayang dan cinta daripada suami tercinta membuatkan tanpa sedar airmata meleleh...** emo sungguh hari ni

**kredit gambar untuk ministry of moment

Semoga pasangan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

*** off pc dan start jadi bibik.


2 comments :

Hanis Azla said... [Reply to Comments]

nmpk sgt rapat hubungan lisa ibu, adik beradik dan kwn2nya.. kita yg tgk pun rasa seronok.. bila tgk lisa dgn yusri pun nmpk bahgaia sgt.. bagusnya.. semoga berkekalanlah hendaknya jodoh mereka..

Azian Elias said... [Reply to Comments]

I pun sebak gak.. Esp bila mummy dia cium2 dia tu..Sayu jeee..

Post a Comment