14 April 2012

Blog Aididmuaddib

Kenapa ek ramai betul yang mencari blog ni hari ni?


Tak pernah menjadi carian orang di dalam Nuffnang saya sebelum ni.

Mungkin kerana sekarang ni hangat dengan kisah Tembelang Beautiful Premium dan Bio Aura Pecah diperkatakan di SINI kot..sebab tu semua orang nak tau siapa Aidimuaddib kot.

Nampaknya blog beliau telah pun diremoved...saya tak pasti kenapa.




Secara ringkasnya, blog Aidid banyak info tentang bisnes MLM.

Oleh kerana dah diremoved, tak dapatlah kita nak cari info di situ lagi.

5 comments:

  1. Alamak sedih la pulak.

    Takpe, baca al-quran lagi bagus.
    www.quran.com

    kalu boleh baca maksudnya.

    ReplyDelete
  2. Sila layari FB Say No to MLM: http://facebook.com/SNTMLM

    ReplyDelete
  3. sila layari laman web saya http://ik.my/horny

    ReplyDelete
  4. hek eleh..ni jek tulisan ko?

    tolong la perbaiki.. memang xde intipati langsung

    ReplyDelete
  5. aididmuadik kena ban dgn SKMM krn hentam pentadbiran najib

    ReplyDelete