14 April 2012

Kabinet dapur dan wardrobe - Advanced Home Trade

Hari tu banyak tempat dah survey untuk buat kabinet baju dan kabinet dapur..akhirnya kami memilih Advanced Home Trade..harga pada saya agak berpatutan berbanding tempat-tempat yang telah pun saya survey..layanan daripada staff pun bagus..ada tempat tu boleh buat kita berasap dengan layanan acuh tak acuh.

Jadi ini la hasilnya:





Kos keseluruhan untuk semuanya hampir 10K.

Kalau ada nak dapatkan quotation daripada Advanced Home Trade ni no telefonnya: 012-2675235 atau 03-61888998.

Alamat: Block C28-1 Jalan Medan Selayang 1
Batu Caves



6 comments:

  1. wah..kak aya dah buat kabinet dapur eh :) saya pun duk survey2 juga...cadangnya nak buat juga kabinet dapur, jimat ruang...

    ReplyDelete
  2. cantik.....

    ada rumah utk dijual tk kt taman aya duduk ni...

    tk

    ReplyDelete
  3. @Tanpa Namaada untuk dijual..end lot,intermediate.

    ReplyDelete
  4. @Princess Solehahkalau buat kabinet mmg akan jadi tersusun dan kemas je.

    ReplyDelete
  5. Kak aya, brapa ye saiz kitchen cabinet n wardrobe yg akak buat ni? T.kasih

    ReplyDelete
  6. @Yasminakak dah lupa , nak kena check resit semula.

    boleh yasmin bagi email add, nanti kak aya email details

    ReplyDelete