02 April 2012

Majalah Anjung Seri April 2012


Masih belum berakhir anganan untuk menghias rumah, majalah deco dah menimbun nampaknya....dah janji dengan diri sendiri hanya nak beli majalah yang betul-betul diperlukan.

Rumah untuk cover majalah ni memang cantik,milik seorang mak andam..disinilah rumah untuk mereka sekeluarga, di sini juga la untuk pelanggan....

Gaya hiasan apartmen pelakon Fadilah Mansor pun tak kurang hebatnya, walaupun simple tetapi memberi ketenangan.

Saya tak suka hiasan yang sarat, cukuplah sekadar gaya minimalis saja.

Sahabat semua pulak sukakan gaya yang macam mana?

p/s: tak sabar nak tunggu Pesta Buku, tahun ni nak beli majalah Anjung Seri keluaran lepas-lepas yang saya ketinggalan.

1 comment:

  1. Anak saya pun tak sabar nak tunggu pesta buku, dah siap ada list buku yg nak dibeli tuh

    ReplyDelete