Review Novel Isteri Separuh Masa|Suri Ryana



Terlalu cliche'.

Terlalu banyak kisah macam ni di dalam novel-novel di pasaran sekarang.

Dulu ketika novel M.A.I.D , saya masih boleh terima kerana ada sedikit kelainannya dan tak jemu untuk dibaca.

Tetapi untuk novel yang kedua ni, saya jangkakan kelainan yang betul-betul lain, bukan cerita yang berulang sebegini.

Apa pun, novel ini boleh la dibaca kalau sekadar inginkan hiburan dan santai semata .

*** sekadar pandangan peribadi saya saja.


3 comments :

Tanpa Nama berkata... [Reply to Comments]

kalau nak buatlah novel sendiri. cbe la hargai penulis yg memerah idea mereka just utk mnerbitkan novel ni. cbe akak tlis novel, bkn sng nk cri cite yg x cliche. hmmm...?

Kak Aya berkata... [Reply to Comments]

@Tanpa Namasaya keluarkan duit untuk membeli novel tu, saya ada hak untuk memberi pendapat saya,lagi pun pada saya pendapat pembaca penting untuk penulis novel jadikan point utk novel yang akan datang.

Tanpa Nama berkata... [Reply to Comments]

betul tu kak aya sekarang ni bnyk sngt novel2 camtu, smpai saya pun dah naik boring kalau baca novel2 cinta

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...