30 April 2012

Tenung Skrin je sejak tadi

Lama sebenarnya merenung skrin pc ni...tak ada idea nak menulis pagi ni...baca entry sahabat dan terasa malas nak tinggalkan komen.

Ntah sindrom apa yang melanda..

Pagi ni kena pakai baju yang berwarna biru....tak ada pula baju kurung biru.

Dah 2 hari cuba mencari tempat berdekatan, jumpa yang biru tapi saiz pula tak match dengan tuan punya badan.

Last-last pakai je tudung biru.

Hari ni hari penting pada syarikat tempat saya bekerja.

Hari 'rebranding' daripada nama lama ke nama baru, berlaku selepas proses ambik alih sejak Oktober tahun lepas.

Ntahla hati ni masih teringatkan 'nama' syarikat yang lama tu.

'Nama' lama yang penuh dengan nostalgia.

1 comment:

  1. Kkdg mood lari....
    mood nak menulis pun leh hilang...
    errrmmm rebranding ye sis...
    pasti yg lama masih segar diingatan tu...
    tapi kalo yg baru bawa perubahan yg baik...
    slow and steady leh move ahead kannn...

    ReplyDelete