Triple Chicken Pizza Sensation Pizza Hut

Dah lama benar tak makan pizza...nak buat sendiri memang tidak la sebab bukan tak pandai cuma tak cukup pandai he he.

Jadi, langkah yang paling senang adalah start kereta terus ke area Selayang Mall, situ ada Pizza Hut.

Kami ni tak lah kerap sangat makan pizza, sesekali je dalam 2,3 bulan.....kali ni kami tak belek-belek menu pun, terus order menu terbaru ketika ini Triple Chicken Pizza Sensation.

Tengah tunggu pizza ......hirup sup dulu la..

Dah siap untuk di makan.

Umar punya...

Lepas dah makan...rasanya  pizza ni tak la best sangat ( pada kami sekeluarga la)....mungkin kami lebih menyukai pizza super supreme kot...selalu order menu yang baru untuk kali pertama tetapi untuk order pada lain-lain kalinya kami pasti akan order super supreme.

Triple Chicken Pizza Sensation ni lebih rasa seperti memakan serunding bersama dengan pizza kosong je. Tak ada rasa sangat,tidak memberi lebih kepuasan memakan pizza yang sebenarnya.

Itu pendapat kami sekeluarga la, kata orang  - lain orang lain selera.

Apa kata anda?



0 comments :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...