27 April 2012

Versus Minggu ke 3 - Black & Parallax The Best lagi !




Baru je berakhir kejap tadi , pertempuran antara 5 band yang diberi tugas menggubah semula lagu-lagu Alleycats.

Ok, untuk persembahan battle, Black & Parallax dan 6ixth Sense yang bertanding untuk mendapatkan gelaran Battle of the Band.

Black & Parallax menyanyikan lagu MULA, 6ixth Sense pula dengan lagu Tak Bisa Memilihmu.

Battle of the Band jadi milik Black & Parallax - memang patut pun!

Persembahan mingguan pula dimulakan oleh Kumpulan Hujan menyanyikan lagu Beribu Batu.

**** kurang feel sikit la 

Kemudian Go! Gerilla muncul dengan lagu Andaiku Pergi Dulu

**** sangat menghiburkan dan terserlah kreativiti mereka 


Persembahan ketiga oleh Sofazr - Seribu Bintang


**** suara macmatak cukup lepas je walaupun macam teruk nampak vokalisnya tarik ...namun tetap menghiburkan, persembahan Sofazr paling best kalau nak dibandingkan dengan minggu-minggu lepas.

Muncul pula Black & Parallax - Hingga Akhir Nanti

**** Rasa seronok dan lepas riang je dengar Black nyanyi lagu ni, terasa nak bergoyang sama menari tetapi tak pandai le he he, apa pun memang enjoy la dengar Black nyanyi lagu ni.

Persembahan terakhir oleh 6ixth Sense dengan lagu  Kau dan Aku

**** Starting sangat best, rasa layan je...tapi bila dah masuk pertengahan dan hingga ke akhirnya tersangat la rock...tak boleh nak layan lagi dah

Jadi juara minggu ini mengikut pandangan peribadi adalah Black & Parallax! Tahniah!!

p/s: kenapa muka Jeniffer masam mencuka setiap kali selepas memberi komen kepada para peserta? 
Lagi satu, rambut pengacara wanita tu macam kelakar la..he he.

1 comment: