Review Novel Seindah Sakura


Baru beli jugak novel ni....belum baca lagi , dengarnya novel ni pun telah pun diadaptasi menjadi drama bersiri lakonan Fahrin Ahmad dan Fasha Sandha.

Oleh kerana saya belum membaca sepenuhnya lagi novel ni,saya copy je sinopsis novel ni:

Shakira yang hidup terumbang-ambing akibat kemiskinan dan hilang tempat bergantung.

Aril yang pada mulanya ada niat buruk terhadap Shakira akhirnya berubah mencintai Shakira.

Anida pula muncul sebagai orang ketiga yang hadir sebagai pemecah belah kebahagiaan Shakira dan Airil.

Dek kerana kejahatan Anida, Airil telah pun meninggalkan Shakira terkapai-kapai sendirian.

Shakira jatuh cinta lagi ketika di universiti namun ianya tidak dapat diteruskan kerana lelaki itu adalah milik orang lain.

Untuk pengakhiran cerita, sama-samalah kita menonton drama Seindah Sakura ini , mungkin bermula minggu depan.

10 ulasan:

  1. ingin meminjam novel tersebut...urmmmm....bes x cite dye???

    BalasPadam
  2. cam best je novel ni sejak tgok drama kt tv3 :) nice review

    BalasPadam
  3. @Tanpa Namapada saya novel ni biasa je, mungkin jadi best bila dah jadi drama, pelakon pun hebat.

    BalasPadam
  4. alooo....knapa x tulis smpai ndingny kak...sy dh x dpt tgk dh cter nie nnt....plizzz!!!

    BalasPadam
  5. salam.....=)

    BalasPadam
  6. salam. macam best je . nak taw ending novel nih . =)

    BalasPadam
  7. salam akq aya leh x akq cter kan novel seindah sakura cmpai ending cye suke la cter 2 :)

    BalasPadam
  8. saya suka dgn novel ni.tp saya lg suka tgk kat tv.

    BalasPadam
  9. best tgk kat tv drpd baca novel

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...