21 June 2012

Hari Penilaian Tadika Naluri Kreatif Selayang Jun 2012

Sabtu lepas, seperti biasa pada bulan Jun setiap tahun akan diadakan Hari Penilaian untuk Tadika Naluri Kreatif. Sekali lagi nanti pada akhir tahun.


Komen guru Umar adalah positif dan melegakan namun tidak boleh terlalu berpuas hati. Apa pun tak boleh nak paksa-paksa sangat budak tu belajar bagai nak rak, dia belum pun cukup 6 tahun sebenarnya.


Dapat membaca sebelum usia menjangkau 6 tahun dah cukup melegakan saya sebagai seorang ibu, berganda kelegaan dan kegembiraan bila guru kelasnya menyatakan Umar sering menjadi Imam tatkala waktu solat berjemaah bersama rakan-rakan. Sangat bersyukur !









Umar bersama kad Hari Bapa khas untuk ABAH.

Sedang bermesra ala geng kampung dusun!
Ni cikgu Umar.

1 comment:

  1. Salam.Kak Aya.
    Saya Lydia dari Rawang.
    Saya bakal pindah di Selayang Mulia awal tahun depan dalam bulan 2. Dan akan bersalin akhir bulan 2. Boleh akak bagi suggestion tak nursery atau orang yang boleh jaga baby dan budak umur 2 tahun start from bulan 4 tahun depan??
    terima kasih kak...
    =)

    ReplyDelete