Majalah MIDI Jun 2012

Bulan ni macam kurang membeli majalah...sibuk dengan bacaan novel.. .2 minggu lepas ada beli majalah MIDI covernya USOP WILCA dengan anaknya....eee comel la anak dia...sampai sekarang beli,belum baca apa isi kandungan majalah ni.

Ini untuk keluaran 1 Jun.


Nama buah hati Usop ni  - Syed Mohamad Caliph Umar.

Antara yang menarik dalam majalah ni adalah isu Wanita berusia  bersuami muda , errr macam tuan blog ni je...

Ruangan mencari bahagia pula dengan topik Berserah diri kepada Allah, itu kunci Ketenangan Jiwa...betul, itu lah sebaik-baik jalan dalam mencari ketenangan jiwa

Hari rehat 2 jam, boleh la khatam baca majalah.

Yang ni pulak, Majalah MIDI untuk keluaran 15 Jun,cover Nina Ahmad B dan anak-anak..lama tak nampak dia kat TV, anggun bertudung sekarang ni.



Majalah ni pun akan dibaca ketika rehat 2 jam tengah hari nanti.

Apa yang best, boleh tengok pada cover ni...ada dinyatakan tajuk-tajuk kat situ  he he pemalas betul nak belek dan tengok apa yang menarik untuk dibaca.

Selamat Membaca untuk diri sendiri dan terima kasih yang sudi datang membaca di laman blog simple ni.



2 comments :

rasp berkata... [Reply to Comments]

encem anak usop tu kan....
i pun suka membeli majalah MIDI nie...

Sheila Shafeareen berkata... [Reply to Comments]

salam kak dah beli majalah MIDI yeee midi yg 1 jun tu dlm ruangan GAYA ANDA kenal tak hehh

Catat Ulasan