11 October 2012

Kembali Kepangkuanku

Lama betul saya tak dapat bermesra dengan blog seperti dulu-dulu...rindu gila nak kembali aktif dan kalau boleh nak dapat income dari Nuffnang. ( sebut pasal nuffnang ni, saya baru dapat cek kedua selepas beberapa tahun  bersama blog ni, terimakasih Nuffnang!)

Beberapa hari lepas tuan rumah membuat keputusan untuk membelikan 1 Android terpakai untuk kedua anak kesayangan. Jadi bila dah dapat hadiah yang menjadi igauan mereka selama ni,  mereka ni tidaklah berminat lagi dengan PC buruk yang sangat penting untuk mamanya.


Alamak! seksala Umar...

Tuan rumah dah menetapkan , mereka berdua diberi masa selama 30 minit seorang setiap malam dan 1 jam pada hari cuti sekolah untuk menggunakan benda alah tu. Paling penting tuan rumah menegaskan, PC hanya untuk ABAH dan MAMA.

Bermaknanya, saya dapat berblog pada bila-bila masa terluang saya dan mengikut mood dan kerajinan saya.


Jendela Hidup melalui skrin PC ku, nampak macam tak bermaya je gambar ni

Selepas ini, cabaran yang mungkin wujud adalah nak cari idea untuk entry.

Terimakasih untuk tuan rumah yang memahami keperluan seorang blogger di dalam rumah 
ni!


3 comments:

  1. Wahh android! Nampaknya sudah sampai masa utk Kak Aya tukar header atau background blog kot...

    ReplyDelete
  2. lps ni mesti lebih banyak entry ya :) hihi

    ReplyDelete