08 November 2012

Makan dan Minum berdiri

Sebelum ni saya kadang-kadang kalau 'terdesak', ada jugak la terlepas melakukan perkara ni, selalunya minum berdiri.

Selepas membaca artikel yang di berikan oleh seorang sahabat di pejabat, terus berjanji akan cuba sedaya upaya tidak melalukannya, biasalah kalau di tempat kerja, ada kursus singkat, waktu minum pagi dan petang memang tidak menyediakan tempat duduk secukupnya, dek kerana nak kejar masa, masing-masing makan dan minum berdiri.



Sekadar perkongsian bersama....semoga bermanfaat.

3 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Aya

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. Kalau g training kat hotel mana-mana mesti nak kena makan and minum berdiri time break..nak tak nak kena bwk masuk makanan dlm bilik training jg..mmmm hotel kn provide tmpt la kan sepatutnya

    ReplyDelete
  3. aah ada kat sesetengah tempat amalkan free flow punya konsep

    ReplyDelete