11 December 2012

Yang diidamkan ketika lunch nanti|BUDU

Lauk ni dah banyak kali saya makan sepanjang mengandung ni...pernah makan seorang diri je kat kedai...selebihnya makan dengan anak-anak..kebetulan hari ni bercuti, memang dah plan awal-awal, lauk ni jugak yang akan saya ambik kat kedai tu nanti.

Budu yang dicampur dengan sedikit durian.

Nasi putih dan ikan kembung panggang

Ulam-ulaman ...dah tinggal sedikit baru teringat nak snap gambar.

Nampaknya anak-anak saya pun satu selera dengan saya, jadi senang la....makan macam ni untuk 3 orang tak sampai RM10 termasuk air.

3 comments:

  1. Oh nampak sedap lauk tu tapi saya tak makan budu pulak! Heheh

    ReplyDelete
  2. fuyoo..k.aya..hebak make budu diooo..hehe

    p/s : pusrawi klu bersalin normal about 3k

    ReplyDelete
  3. K Aya!!! Sedapnya. Memang makanan paling simple tu la yang the best. terliur saya dibuatnya. lagi2 kalau nasi putih tu panas2 kan? mmm... nak cari jugak la kat sini...

    www.shakeezmom.blogspot.com

    ReplyDelete