Tudung Bawal Norjuma (Aidijuma)



***UPDATE TERKINI MAY 2014 - BOLEH BELI TUDUNG AIDIJUMA WHITE LABEL DARIPADA KAK AYA - HUBUNGI 017-3416762





*** Cantik cover ni kan? Hitam putih..nampak klasik...tertarik melihat cover yang cantik, terus leburkan duit kat kedai mamak tadi...makin comel dan jelita Norjuma ni kan? Langsing je.

Nampaknya Norjuma dah jadi tauke tudung pulak...dia menjual tudung bawal, banyak pilihan pada harga berpatutan, sesuai la dengan target Norjuma untuk para pelajar universiti.Tudung bercorak dan rekaan yang simple dan menarik.




Saya memang memakai tudung bawal setiap hari kala ke pejabat...selesa memakai tudung bawak disaat rakan-rakan telah pun beralih arah kepada tudung Ariani...biasanya saya membeli di Pasar Kedai Payang je sesekali balik kampung, jengah la Pasar Payang.


Kiosk yang menjual tudung bawal Aidijuma ni terdapat di The Curve,Pasar Seni ,UTeM, Bandar Tun Razak , Jengka.

Untuk mengetahuicara order, boleh KLIK SINI