Blog Aididmuaddib

Semalam leka membaca tentang Premium Beautiful, hari ni sepulangnya daripada kenduri di Seremban, on pc, menyusuri  blog Aididmuaddib pulak....mak aiii banyaknya info tentang produk-produk MLM.

Sampaikan rasa tak tau nak ambik produk kesihatan apa sekarang ni..tadi terbaca tentang produk Monavie, kebetulan suami dah pun terbeli kerana tiap hari dipromote oleh rakan sekerja beliau.

Bila dia tau apa yang ditulis oleh Aididmuaddib ni, terus dia cakap macam malas nak minum jus Monavie ni...saya cakap teruskan aja minum sampai habis sebab dah berhabis duit membelinya.

Bagus la Aidid ni membuat kajian dan share di blog seperti ini...kalau ada yang nak baca apa yang beliau selongkarkan, boleh KLIK SINI

Neelofa dan Noramalina Che Bakri di UK


Gambar dari FB Neelofa.