Versus Minggu ke 3 - Black & Parallax The Best lagi !




Baru je berakhir kejap tadi , pertempuran antara 5 band yang diberi tugas menggubah semula lagu-lagu Alleycats.

Ok, untuk persembahan battle, Black & Parallax dan 6ixth Sense yang bertanding untuk mendapatkan gelaran Battle of the Band.

Black & Parallax menyanyikan lagu MULA, 6ixth Sense pula dengan lagu Tak Bisa Memilihmu.

Battle of the Band jadi milik Black & Parallax - memang patut pun!

Persembahan mingguan pula dimulakan oleh Kumpulan Hujan menyanyikan lagu Beribu Batu.

**** kurang feel sikit la 

Kemudian Go! Gerilla muncul dengan lagu Andaiku Pergi Dulu

**** sangat menghiburkan dan terserlah kreativiti mereka 


Persembahan ketiga oleh Sofazr - Seribu Bintang


**** suara macmatak cukup lepas je walaupun macam teruk nampak vokalisnya tarik ...namun tetap menghiburkan, persembahan Sofazr paling best kalau nak dibandingkan dengan minggu-minggu lepas.

Muncul pula Black & Parallax - Hingga Akhir Nanti

**** Rasa seronok dan lepas riang je dengar Black nyanyi lagu ni, terasa nak bergoyang sama menari tetapi tak pandai le he he, apa pun memang enjoy la dengar Black nyanyi lagu ni.

Persembahan terakhir oleh 6ixth Sense dengan lagu  Kau dan Aku

**** Starting sangat best, rasa layan je...tapi bila dah masuk pertengahan dan hingga ke akhirnya tersangat la rock...tak boleh nak layan lagi dah

Jadi juara minggu ini mengikut pandangan peribadi adalah Black & Parallax! Tahniah!!

p/s: kenapa muka Jeniffer masam mencuka setiap kali selepas memberi komen kepada para peserta? 
Lagi satu, rambut pengacara wanita tu macam kelakar la..he he.

Comel Tasha Shilla Bertudung

Sebenarnya bertudung lagi ayu...lagi jelita....tetapi ramai yang memilih untuk buka-bukaan....





Keluarga Bahagia Erra Fazira

Malam ni kita berkongsi kita kebahagiaan je ye....

Bahagianya Erra, suami dan anak walaupun hanya daripada sekeping gambar.



Gambar Berinai Kecil Fasha Sandha



Kredit gambar untuk FB Fasha Sandha.

Tahniah untuk Fasha dan Jejai.

Novel atau Tudung Aidijuma?

Hari ni bermulanya Pesta Buku Antarabangsa di PWTC...tiap tahun tak pernah miss ke situ.

Plan lain pulak sejak belum gaji lagi nak ke Kiosk Aidijuma di Central Market.

Oleh kerana poket tak cukup tebal, tengah bertarung dalam hati antara beli novel atau tudung Aidijuma?

Pagi-pagi ni celik mata jam 5 pagi, sms sahabat baik ( macam lah tak jumpa jap lagi kat ofis)..tanya dia..

"hari ni Pesta Buku dah mula, langkah kita ke menuju Aidijuma atau jumpa Norhayati Berahim?"

Dia reply:

"he he, kalau ikut kebiasaan, kita melangkah ke arah Norhayati Berahim, rasanya baik kita tidur je 2 jam rehat tengah hari nanti"


Sebenarnya, selain 2 tempat di atas tu, plan ke 3 pun ada ...konon-konon nak ke Jalan TAR cari kain ela , ala kain cotton yang tengah famous sekarang ni....kat ofis dah lama orang bercotton cotton ni, kita baru nak keluar mencari.

Saya yakin, kalau ikut kebiasaan kami berdua pada hari pertama Pesta Buku, semua plan lain di tolak ke tepi, memang ke PWTC kami akhirnya...tapi mungkin untuk kelainan tahun ni, kami tidur je kat meja .

Bab2 bershopping di hari Jumaat ke Jalan TAR, rasanya kalau ada perkara yang terlalu penting untuk dibeli bru la kami keluar ke sana, kalau tidak, memang tidak sanggup nak berpanas dan berkejar balik ke ofis semula.

Apa pun, petang nanti saya update semula kemana langkah kami hari ni.

*** ada yang plan nak ke Pesta Buku hari ni?