Review Novel Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik


Apa pendapat anda yang telah membaca novel ini? 

Sejujurnya saya langkau ..baca...langkau...baca...langkau...baca sedar dah sampai ke muka surat terakhir.

Bukanlah tak best sangat-sangat cuma tak menepati selera saya .

Mungkin orang lain suka novel ni.

Mulanya saya betul-betul menghayati watak mamat autistik yang bernama Boboy ni..tapi lama-lama macam keliru pulak saya jadinya bila dia tipu-tipu je jadi autistik.

Apa pun ada jugak part-part yang menghiburkan.

Cuma itu lah, saya banyak langkau mukasurat.

p/s: terbayang muka Yus Rajalawak pulak bila sampai part mamat autistik ni..ishh tak baiklah saya.