Survey hospital untuk bersalin

Belum check up di mana-mana klinik ibu mengandung pun lagi, tetapi hati dah galak nak survey tempat bersalin...saja la kan, tengah-tengah mabuk ni cuba la alih perhatian sikit ke arah yang berlainan.

2 kali bersalin sebelum ni keduanya di Hospital Selayang, ada yang manis ada yang pahit untuk dikenang. Nati kalau ada kerajinan, boleh la saya share cerita pahit manis tu.

Kali ke 3 mengandung ni, niat dihati nak mencuba tempat lain. Tetapi masih tertakluk kepada kemampuan.

Ada tak sesiapa yang baru bersalin sudi berkongsi hospital mana bersalin, secara normal atau pembedahan, berapa kosnya?

Ni sehari dua, on je internet, terus survey kos rawatan di hospital-hospital bersalin..ini boleh dikatakan termasuk dalam salah satu alahan jugak ke ni? 

p/s: kalau boleh nak tau kos bersalin di kedua-dua jenis hospital, kerajaan atau pun swasta.

Saya tak nak pergi kerja!

Pagi ni bangun awal , nak bersiap untuk ke pejabat.

Sambil bersiap, hati rasa sebak sebu, nak menangis , seperti dipaksa-paksa untuk ke tempat kerja.

Tapi apakan daya, memang ini adalah tanggungjawab yang perlu disempurnakan.

Saat ni saya hanya terfikir - Nak berhenti kerja!

Cepatlah datang hari Sabtu ..saya nak berehat di rumah.

p/s: Entry paling mengarut yang pernah saya tulis agaknya!