23 January 2013

Letih Menguasai!

Belum pun lagi masuk minggu ke 20 tapi keletihan yang saya alami seperti dah masuk minggu ke 30..sangat letih..faktor usia atau faktor berat badan atau kedua-duanya sekali?

Selera makan pun sangat baik sekali, risau pulak kalau terlebih berat ...dulu sebelum ngandung, berat saya pernah stabil pada 77 kg, sekarang 74 kg. Untuk sampai ke minggu 40, tak pasti la berapa banyak KG yang akan naik.

Sekarang saya dah mula rasa pergerakan baby. Semalam doktor cakap denyutan nadi baby sangat baik.

Peliknya dah nak masuk minggu ke 20 ni, saya masih lagi tak suka baca novel...ini pembawakan baby boy atau baby girl?

Minat nak menjahit memang berkobar-kobar tapi takat lepas jahit lencana sekolah anak je.

Itu je la nak update kali ni....mengadap blog hari-hari tapi bukan blog sendiri, saja google tentang pengalaman bersalin dan masalah ketika mengandung je.

Sekian dah letih.


No comments:

Post a Comment