Tayang Gambar Sendiri Untuk Permulaan Februari ini!


Tanpa sebarang motif terlindung....ini adalah saya dengan berat badan terkini 75kg, kandungan mencecah 21 minggu. Lokasi di Dataran Tampin.

Macam dah lama tak mengadap blog.....ntah kenapa, mood hilang sekejap untuk mengadap blog..lagi pun sapa nak kisah saya ada update atau tidak, jadi ikut suka hati sendiri la kan?

Terima kasih untuk yang masih sudi bertandang ke sini.





5 comments :

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to Comments]

Eh asal kak aya update je saya datang tau :) kira kak aya sama ngan saya 21 minggu, total kak aya dah naik berapa kg? saya baru naik 3 kg..ni dalam proses makan dengan lebih lagi.

AMIIZAA berkata... [Reply to Comments]

kak saya datang:)

atuk berkata... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

Alhamdulillah...sihat nampaknya tu....

TinyTini berkata... [Reply to Comments]

Kakaya..seronoknya tgh pregnant..rindu zaman preggy aritu..hehe..da scan da?

Marlina Mohtar berkata... [Reply to Comments]

semoga kak aya sihat2 selalu.... =)

Catat Ulasan