01 February 2013

Tayang Gambar Sendiri Untuk Permulaan Februari ini!


Tanpa sebarang motif terlindung....ini adalah saya dengan berat badan terkini 75kg, kandungan mencecah 21 minggu. Lokasi di Dataran Tampin.

Macam dah lama tak mengadap blog.....ntah kenapa, mood hilang sekejap untuk mengadap blog..lagi pun sapa nak kisah saya ada update atau tidak, jadi ikut suka hati sendiri la kan?

Terima kasih untuk yang masih sudi bertandang ke sini.




5 comments:

  1. Eh asal kak aya update je saya datang tau :) kira kak aya sama ngan saya 21 minggu, total kak aya dah naik berapa kg? saya baru naik 3 kg..ni dalam proses makan dengan lebih lagi.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kak Aya

    Alhamdulillah...sihat nampaknya tu....

    ReplyDelete
  3. Kakaya..seronoknya tgh pregnant..rindu zaman preggy aritu..hehe..da scan da?

    ReplyDelete
  4. semoga kak aya sihat2 selalu.... =)

    ReplyDelete