01 March 2013

Buffered Earning ke 2 2013| Fazura Model Ubat Gigi

Nampaknya untuk 2013 ni, saya sangat jarang update entry baru..dan...seperti biasa pasti ada alasan untuk itu kan? Alasan klise saya - tiada mood - ha ha ada orang kisah ke?

Saya selalunya akan on pc untuk check Nuffnang, ini memang satu tabiat...tak ada faedah apa pun, bukannya kalau selalu check Nuffnang ni boleh dapat berderet BE tapi dah tak boleh buat apa dah, mesti nak kena check jugak.

Lepas tu bila dah check langsung tak ada earning, tak ada BE..memang semangat untuk update entry terus hilang...masalahnya memang saya jarang dapat earning pun, jadi apa hal nak bergantung semangat pada duit Nuffnang pulak untuk update entry..itulah namanya ALASAN.

Okey, sempena hari baru di bulan baru ni, saya rasa happy sangat sebab ada satu BE baru.


Nampak tak, dapat 065 sen? Ok la kan, daripada langsung tak dapat...seperti biasa, terimakasih NUFFNANG.

Rupa iklan tu macam ni...(alahai blog orang lain pun ada jugak iklan ni)...tak apalah, saja nak tunjuk jugak..sila la tengok ye..

*** Untung Fazura ni kan, dikurniakan Allah rupa paras yang cantik menawan..berbakat pulak tu.


No comments:

Post a Comment