11 March 2013

Perut mengeras!

Tak tau kerana salah makan atau memang ini dinamakan false alarm, perut saya mengeras dalam tempoh yang agak lama dan rasa memulas-mulas.

Kebetulan saya makan pedas masa makan malam dan selepas tu terasa perut mengeras-ngeras...sampai berpeluh jugak la.

Oleh kerana mengandung kali ke 3, saya agak cool walaupun sedikit cuak.

Selepas beberapa jam, akhirnya rasa itu hilang dan kembali normah...fuhhhhh legaa...

Sempat la google tentang perkara ni untuk mengusir rasa cuak yang datang.




4 comments:

  1. Saya kalau perut mengeras sebab bila buat kerja renyah sangat. Kalau takat makan pedas tu perut pedih jelah..

    ReplyDelete
  2. hope nothing serius....
    kalo berulang...
    jez buat check up lah sis...

    ReplyDelete
  3. Salam Aya.Apa kabar?Lama tak singgah kat sini..semoga takde la yg membimbangkn ya.

    ReplyDelete
  4. masa ngandung aish memang kerap perut saya mengeras...

    ReplyDelete