08 April 2013

Set Berpantang Shaklee

Perancangan saya untuk set ketika berpantang nanti adalah Set Shaklee.

Jenuh godek sana sini baca testimoni tentang set ni, banyak yang positif.

Tapi nak tanya jugak kat sini, kot-kot ada sesiapa yang sudi berkongsi pengalaman selepas menggunakan Set Berpantang Shaklee ni.



Kredit gambar kepada blog Hanis.


3 comments:

  1. Tak pernah guna benda ni..saya cuma mkn jamu nona rogay je utk kesihatan dan kembalikan bentuk badan asal tiap kali berpantang

    ReplyDelete
  2. saya guna set breastfeeding & set slimming.mmg best sbb susu pekat berlemak, berat turun dan badan pun cergas

    ReplyDelete
  3. salam..
    saya pun ambil set shaklee ni masa berpantang baru2 ni. saya juga ambil breasfeeding set : ESP + Alfalfa complex+omega guard..mmg berkesan utk tambahkan susu, susu jd pekat dan baby cpt kenyang.badan pun tak rasa penat dgn pengambilan B-complex dan Vitalea.kalau puan berminat, boleh hubungi saya di emel ashlif83@gmail.com dan dapat harga yg berpatutan.-pengedar shaklee yg sah-

    ReplyDelete